Uleiul L’Oreal Mythic

 • Eficacitate - 5/10
  5/10
 • Rapiditate - 4/10
  4/10
 • Componente - 5/10
  5/10
 • Calitate - 6/10
  6/10
 • Preț - 7/10
  7/10
5.4/10

olejek do włosów

PĂR – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Uleiul L’Oreal Mythic este proiectat pentru fiecare tip de îngrijire a părului. Acțiunea sa de bază poate fi descrisă ca: hrană, paratr și aducerea de ajutor cu imblanzirea parul indisciplinat. Mai mult decât atât, cosmetice nu greutate de păr în jos și nici nu se strange in grupuri impreuna din cauza consistenței sale de lumină. In schimb, firele sunt netezite și sunt mai ușor de pieptănat și aranjat. În plus, în timpul tratamentului, părul capată strălucire sănătoasă si suplețe. Uleiul are, de asemenea, acțiune de protecție termică – poate fi utilizat în timpul procedurilor de aranjare a părului la coafor, cum ar fi îndreptarea, ondularea și uscarea. Produsul regenerează vârfurile deteriorate și părul deshidratat. De asemenea, este capabil să consolideze rădăcinile.

Uleiul L’Oreal Mythic conține mai multe ingrediente prețioase, care sunt responsabile pentru îngrijirea părului și a scalpului. In interiorul cosmetice, putem găsi ulei de avocado și ulei din semințe de struguri. Aceste uleiuri sunt bogate în substanțe care furnizează fire cu hrană adâncă. Anume, aceste substanțe sunt acizi grași Omega-6 Omega-3 și precum și următoarele vitamine: A, B1, B2 și D.

APLICARE. Uleiul L’Oreal Mythic poate fi aplicat în două moduri diferite. Preparatul cosmetic poate fi pus pe parul umed sau uscat. În primul caz, produsul facilitează pieptănarea și accelerează uscarea și face firele mai moi și frumoase la atingere. Când este aplicat pe parul uscat, uleiul ajută la îmblânzirea părului indisciplinat. În plus, este capabil să ofere luciu și să prevină încrețirea și electrizarea.

ANALIZĂ. Uleiul L’Oreal Mythic îndeplinește sarcinile cu succes. Doar o singură cerere este suficientă pentru a observa că firele sunt hrănite și regenerate. Pompa sticla merge cu, face distribuția de produs mai ușoară. Consistența sa semi-lichidă este responsabil pentru absorbția rapidă a produsului. Produsul cosmetic are un parfum foarte plăcut, care persistă mult timp pe păr. Uleiul L’Oreal Mythic este incolor.