Uleiul Davines Ol

 • Eficacitate - 6/10
  6/10
 • Rapiditate - 3/10
  3/10
 • Componente - 4/10
  4/10
 • Calitate - 3/10
  3/10
 • Preț - 7/10
  7/10
4.6/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Uleiul Davines Ol este recomandat pentru fiecare tip de îngrijire a părului. Preparatul cosmetic poate fi utilizat și pentru coafare sau pentru aranjarea părului indisciplinat. În plus, produsul facilitează pieptănarea și accelerează timpul de uscare. Acesta are o acțiune împotriva radicalilor liberi, protejează părul de radiațiile solare, temperaturile scăzute și de alți factori agresivi din mediul extern. Mai mult decât atât, uleiul oferă luciu, hidratare și fluidizează părul făcându-l să arate mai frumos și mai sănătos zi după zi.

Uleiul Davines Ol conține substanțe care condiționează și hrănesc părul. Aceleași componente sunt responsabile pentru accelerarea transportului de substanțe active. Acestea sunt uleiurile de silicon și roucou. Primul ingredient are o acțiune protectoare și de elasticizare a părului. Pe de altă parte, uleiurile de silicon ajută substanțele nutritive să pătrundă în structura firului de păr mai repede pentru a avea o mai bună îngrijire a structurii interioare a părului.

APLICARE. Doar câteva picături de ulei Davines OI sunt suficiente pentru a realiza o îngrijire finală a părului și a scalpului. Preparatul cosmetic trebuie să fie încălzit în mâini și aplicat fie pe părul uscat fie umed. Produsul trebuie să fie aplicat de la mijlocul lungimii, concentrându-se în principal pe vârfurile despicate. Dozarea depinde de tipul scalpului, lungimea părului, nivelul său de porozitate și nivelul de deteriorare. În principiu, preparatul cosmetic poate fi utilizat numai pentru a face pieptănarea și uscarea mai rapidă.

ANALIZĂ. Uleiul Davines Ol este închis într-o sticluță de 135 ml care vine cu o pompiță pentru aplicare ușoară. Un pachet rezistă timp de aproape doi ani, și chiar dacă este aplicat cu regularitate. Ceea ce este interesant, sticla în care se găsește uleiul este realizată dintr-un material prietenos cu mediul. Preparatul cosmetic are o culoare galben pal și aromă de vanilie. Se absoarbe rapid, ceea ce duce la hrănirea scalpului și a părului mai eficientă.