Înainte de a începe aplicarea uleiului pe părul tau, ar trebui să știi de ce uleiurile presate la rece și tratamentele cu ulei de păr, în special, sunt atât de importante.

ULEIURI, PĂR ȘI MOLECULE

Există un factor specific care caracterizează uleiuri de păr ca orice șampon și nici balsam de păr nu are. Și anume, uleiurile sunt construite din molecule mici, care sunt capabile să penetreze toate straturile de par pentru a oferi hrană profundă și de regenerare. Moleculele din uleiuri lucreze ca un echipaj renovare bine organizat, care este capabil de a restabili parul & ndash; & nbsp; caramida cu caramida.

Deși asta nu este tot. Uleiurile sunt complet naturale și în condiții de siguranță, prin urmare, acestea constituie un tratament eficient pentru scalpului si a parului becuri. Ar trebui să fie conștienți de faptul că acest lucru este foarte locul (in interiorul scalpului si a parului foliculi), în cazul în care frumusețea părului începe & ndash; un bec de păr este fabrica de sănătate a toroane tale. Fără îngrijire adecvată bec de păr, fire pier pur și simplu, începe să cadă afară, opri în creștere, devin subțiri și fragile.

Oil-Hair-Treatment

POROZITATEA PĂRULUI

Benefice, moleculele de reparare a daunelor, care uleiurile sunt compuse din, nu au aceeași dimensiune & hellip; și din fericire, ei nu au, deoarece structura firului de păr variază, de asemenea. Fiecare dintre noi are alt tip de par, care poate fi ușor de definit datorită porozitatea părului.

Pentru a clarifica, porozitatea părului este determinată de gradul în care cuticulele păr sunt ridicate de pe suprafața părului. Cu cât diferența dintre cuticulă și părul se ridică la mai mare, cu porozitatea de păr. Există trei criterii principale care definesc porozitatea părului. În urma ei, puteți afla dacă:

  • parul are o porozitate scăzută (cuticulele de păr se suprapun strâns între ele, firele sunt netede și relativ groase, din păcate, parul este greu de aranjat)
  • parul are porozitate medie (cuticulele de par sunt ușor ridicate care influențează starea părului ’ părul este încrețit, nu e nici dens dar nici gros, vârfurile încep să se despice, parul este afectat de electrizare ușor, este nevoie de îngrijire specială luată mai ales în timpul verii, iar iarna, toxinele provenite din mediul extern pot ajunge în interiorul structurii de păr și distruge structura sa interioară)
  • părul are porozitate ridicată (aceasta înseamnă că părul este foarte slab, fragil, subțire și deshidratat, absoarbe rapid apa si toxinele din mediu, este casant și creț)

POROZITATEA PĂRULUI ȘI ULEIURILE NATURALE

Cunoașterea porozitatea parului este considerată ca fiind extrem de important, deoarece vă permite să alegeți îngrijirea părului drept care se potrivește perfect corzile. Firește, porozitatea părului poate fi măsurată la un specialist’ Cu toate acestea, observând cu atenție părul și descriind nivelul de porozitate, poți readuce părul pe calea cea dreaptă.

TESTAREA POROZITĂȚII PĂRULUI ACASĂ

Dacă încă nu ești sigură ce tip de porozitate are părul tău, efectuează un genial test de porozitate simplu pentru păr.

Ia un fir de păr curat, care nu are balsam sau orice alt produs de aranjare pe el, și pune-l într-un bol cu apă. După 10 minute, verifică ce s-a întâmplat cu părul:

  1. Părul plutește la suprafață– ai porozitate scăzută
  2. Părul plutește pe la mijlocul bolului – ai porozitate medie
  3. Părul s-a scufundat și a ajuns la fundul bolului – ai porozitate ridicată

POROZITATEA PĂRULUI – ARE LEGĂTURĂ CU STAREA DE SĂNĂTATE A PĂRULUI?

Cu siguranță aceste două lucruri sunt legate între ele.

Cu cat mai mare porozitatea parului, parul este mai deteriorat si mai deshidratat.

Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că părul cu porozitate redusă este complet sănătoasă. Fiecare tip de păr are propriile sale probleme de rezolvat. Pentru a demonstra, femeile cu parul ridicat porozitate pune cea mai mare cantitate de efort pentru a seta părul lor modul în care acestea doresc. păr de mare porozitate trebuie să fie protejate în mod constant împotriva daunelor, înmuiate în mod regulat și hrănită. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că părul cu porozitate scăzută nu are nevoie de nici o ingrijire. Principala sa problemă este lipsa de flexibilitate; acest tip de păr este rigid și greu de stil. Femeile cu părul porozitate scăzută suferă adesea probleme cu scalpului lor & ndash; pentru producția de sebum în exces, ceea ce face ca parul gras și, în același timp, slăbește bulbului pilos și contribuie la pierderea parului.

Într-adevăr, știind nivelul porozitatea parului este cheia pentru alegerea corectă de îngrijire a părului și furnizarea de toroane cu substanțele de care au nevoie.

CUM ALEGI ULEIUL POTRIVIT PENTRU POROZITATEA PĂRULUI?

Uleiurile de par poate fi asociat cu tipul de porozitate parului prin verificarea conținutului anumitor acizi grași, care conține un ulei. Fiecare din acidul grup omega are dimensiuni diferite de molecule care se potrivesc golurile create de cuticulele părului ridicate; și acesta este modul în care acestea se potrivesc porozitatea părului. Aici este schema care te va ajuta să alegi uleiul potrivit pentru porozitatea părului tău:

PĂR CU POROZITATE SCĂZUTĂ

Alege uleiurile care conțin acizi grași saturați, cele de molecule mici penetrante. Acest tip de uleiuri sunt în majoritate: ulei de cocos, ulei de babassu și ulei de palmier.

PĂR CU POROZITATE MEDIE

Alege uleiurile care conțin acizi grași saturați mono din omega-7 si omega 9. moleculele lor sunt semi-penetrant. Acest tip de uleiuri sunt în majoritate: ulei de argan, ulei de macadamia, ulei de migdale, ulei de avocado si ulei de susan.

PĂR CU POROZITATE RIDICATĂ

Alegeți uleiuri acizi grași care conțin poli-saturate de omega-3 și omega-6 grup. Moleculele sunt mari, astfel încât acestea se potrivesc golurile mari făcute de cuticule păr pe scară largă deschise. Acest tip de uleiuri sunt în principal: ulei de in, ulei de pumpkinseed, ulei de floarea soarelui și ulei de porumb.

Potrivirea uleiului cu porozitatea părului este un pas masiv, care trebuie să fie luat pentru a face parul frumos. Ultimul pas mic, este alegerea celei mai potrivite metode de tratare a părului cu ulei.

Uleiul poate fi aplicat într-o multitudine de moduri.

Ține cont de faptul că cele mai bune efecte sunt întotdeauna furnizate prin aplicarea de ulei nu numai pe fire, ci și (în principal) pe scalp. Numai această metodă oferă o regenerare profundă a părului. Evident, există, de asemenea, uleiuri, care nu ar trebui să fie utilizate pentru efectuarea de tratamente cu ulei pe păr. Acestea sunt în principal uleiuri incluse în produse de hair styling. Astfel de produse cosmetice nu îmbunătățesc structura firului de păr pentru mult timp.

MODURI DE APLICARE A TRATAMENTULUI PENTRU PĂR

  1. PESTE NOAPTE – se aplică uleiul pe părul uscat sau umed și pe scalp. Cu toate acestea, dacă nu ai timp pentru tratament peste noapte, sau dacă pur și simplu nu-ți place să dormi cu părul acoperit cu ulei – lasă uleiul să acționeze pentru doar o oră sau două. Este vorba de a avea timp ca uleiul să pătrundă suficient în păr pentru a-l repara.
  2. PENTRU UN SFERT DE ORĂ – utilizează uleiul chiar înainte de șamponare – aplică-l pe părul uscat, apoi clătește-l. Poți aplica, de asemenea, ulei pentru a umezi părul în loc să folosești o mască de păr în mod regulat.
  3. ÎMPREUNĂ CU UN BALSAM – poți adăuga câteva picături de ulei în balsamul de par preferat pentru a intensifica acțiunea produsului ’.
  4. CA UN SER DE PĂR USCAT, DUPĂ SPĂLARE – această metodă are ca scop principal îmblânzire și înfrumusețarea rapidă a părului. Acesta protejează firele împotriva temperaturilor ridicate, are grijă de vârfurile părului și îi conferă o strălucire uimitoare.