Nanoil Hair Oil

 • Eficacitate - 9.4/10
  9.4/10
 • Rapiditate - 9.8/10
  9.8/10
 • Componente - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 10/10
  10/10
 • Preț - 9.2/10
  9.2/10
9.6/10

PĂR– ÎNAINTE ŞI DUPĂ. Uleiul de păr Nanoil, indiferent de tipul de păr pentru care este destinat (porozitate redusă, porozitate medie, porozitate ridicată), îngrijeşte eficient părul şi scalpul. Datorită acestui produs de frumuseţe, părul dumneavoastră va deveni din nou puternic, frumos şi sănătos. Nu veţi mai avea niciodată grija vârfurilor despicate, scalpului uleios, căderii excesive a părului sau impactului negativ al factorilor externi asupra părului dumneavoastră. Rezultatetele tratamentului vă vor surprinde într-un mod plăcut.

Ulei de păr Nanoil conţine numeroase substanţe importante. Conţinutul fiecărei versiuni a produsului diferă; acestea au fost concepute pentru a îngriji părul şi scalpul în cel mai benefic mod posibil. Nanoil pentru părul cu porozitate ridicată este alcătuit din Ulei de Migdale, Ulei de Argan, Ulei de Primulă de Seară, Ulei de Avocado, Ulei de Marula şi Ulei de Seminţe de Bumbac. Nanoil pentru păr cu porozitate medie conţine: Ulei de Macadamia, Ulei de Argan, Ulei de Marula, Ulei de Jojoba, Ulei de Maracuja, Ulei de Cocos. Nanoil pentru părul cu porozitate redusă conţine Ulei de Pin Siberian, Ulei de Cocos, Ulei de Argan, Ulei de Ricin, Unt de Shea, Ulei de Maracuja, Ulei de Babussu, Ulei de Monoi şi Unt de Cupuacu. În ciuda uleiurilor vegetale, fiecare versiune a produsului Nanoil conţine, de asemenea, vitamine, substanţe care îngrijesc aspectul părului şi care acţionează ca protecţie solară, precum şi substanţe care previn căderea excesivă a părului.

APLICARE. Toate cele trei uleiuri Nanoil pot fi aplicate pe părul uscat sau umed. Le puteţi utiliza cât de des doriţi. Adăugaţi ulei în masca sau balsamul favorit de păr. Masaţi uleiul pe vârfurile părului sau pe suprafaţa scalpului. Nanoil poate fi, de asemenea, utilizat de bărbaţi. Când este aplicat pe barbă sau mustaţă, acesta va hrăni şi hidrata părul masculin facial.

SINOPSIS. Cel mai grozav aspect referitor la Nanoil este faptul că există trei versiuni ale produsului; pentru păr cu porozitate redusă, păr cu porozitate medie şi păr cu porozitate ridicată. Fiecare ulei este comercializat într-o sticlă mare de 100 ml. Produsul cosmetic nu are nicio culoare, dar are un miros plăcut.

Site: http://nanoil.ro