Kemon Bellessere

 • Eficacitate - 6/10
  6/10
 • Rapiditate - 6/10
  6/10
 • Componente - 5/10
  5/10
 • Calitate - 6/10
  6/10
 • Preț - 6/10
  6/10
5.8/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Uleiul Kemon Bellessere este recomandat pentru condiționarea tuturor tipurilor de păr. Datorită formulei, produsul nu încurcă părul și nici nu-l încarcă. Are acțiune de regenerare, hrănire și protecție. Prin urmare, acesta poate fi utilizat pentru coafat cu aer cald, pentru protejarea părului împotriva radiațiilor solare dăunătoare sau împotriva substanțelor artificiale prezente în unele produse de spălare pentru păr și scalp. Mai mult decât atât, uleiul înmoaie părul și îl face strălucitor. Ca o consecință, părul devine mătăsos la atingere.

Kemon Bellessere conține ulei de argan si ulei de semințe de in. Primul ingredient este bogat în acizi grași omega-6 și vitamina E. Aceste substanțe acționează împotriva radicalilor liberi, fac părul mai puternic, și în plus, contracarează albirea prematură și căderea excesivă a părului. Când vine vorba de uleiul de semințe de in, acesta oferă hidratare și conferă luciu părului. Mai mult, face părul flexibil de asemenea.

APLICARE. Kemon Bellessere poate fi folosit pentru îngrijirea părului de zi cu zi ca un produs de regenerare, de hrănire și înfrumusețare. Tot ce trebuie să faci este să încălzești uleiul în palme și să-l aplici pe păr. O cantitate suplimentară poate fi aplicată de asemenea pe vârfurile de păr deteriorate. Mai mult, produsul va fi util, de asemenea, pentru tratamentele tipice de la salon, cum ar fi uscarea, aranjarea, îndreptarea sau ondularea. Datorită aplicării produsului înainte de toate aceste proceduri înfrumusețare, putem proteja firele de păr împotriva deshidratării și despicării.

ANALIZĂ. Kemon Bellessere a îndeplinit sarcina, ceea ce înseamnă, că a hrănit și reconstruit părul deteriorat. Pachetul, o sticluță de 125 ml, ce vine împreună cu o pompiță, face aplicarea mult mai ușoară. Consistența semilichidă facilitează aplicarea produsului deoarece contribuie la o mai bună absorbție a tuturor substanțelor active. Preparatul cosmetic are un parfum foarte plăcut și are o culoare galben pal.