Uleiul de ricin Hollywood Beauty

 • Eficacitate - 4/10
  4/10
 • Rapiditate - 3/10
  3/10
 • Componente - 3/10
  3/10
 • Calitate - 4/10
  4/10
 • Preț - 7/10
  7/10
4.2/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Uleiul de ricin Hollywood Beauty este conceput pentru a avea grijă de toate tipurile de păr, inclusiv cel slăbit, fin și cel predispus la cădere. Dacă este aplicat regulat, accelerează creșterea părului, întărește rădăcinile și îmbunătățește starea scalpului. De-a lungul unei luni, este posibil ca părul să crească cu câțiva centimetri. Mai mult, cosmeticul lichid netezește și catifelează părul. Astfel de efecte sunt posibile datorită acțiunii substanțelor care pătrund în straturile mai profunde ale pielii și care ajung de asemenea la rădăcinile părului, hrănindu-l. Mai mult decât atât, limitează căderea părului și producția de sebum, contracarează matreața și despicarea vârfurilor.

Uleiul de ricin Hollywood Beauty conține mai multe ingrediente naturale. Pentru a clarifica, ele sunt uleiul de ricin, care facilitează creșterea părului, umezirea ulei de jojoba, vitamina E, care este un antioxidant natural, ulei de șofrănel condiționat, ușurând extract de aloe, ulei de migdale hrănitoare precum și lanolină și unt de cacao.

APLICARE. Uleiul de ricin Hollywood Beauty este singurul produs inclus în acest clasament, care trebuie să fie aplicat pe scalp în loc de păr. La urma urmei, acesta este folosit pentru accelerarea creșterii părului. Luciul și hrănirea sunt percepute ca efecte indirecte, dar pozitive. Cum ar trebui să fie aplicat produsul? Pe scurt, o cantitatea mică de cosmetic trebuie să fie masată pe scalp. Produsul nu trebuie să fie pus pe păr, deoarece acest lucru poate duce la deshidratare și iritații. Mai mult, se recomandă să nu se aplice o cantitate excesivă de produs dintr-o dată, deoarece acest lucru poate duce la îngrășarea părului și a pielii capului.

ANALIZĂ. Uleiul de ricin Hollywood Beauty este închis într-un borcan cu capacitate de 213 grame. Acesta este descris ca fiind un produs foarte eficient, pentru că rezistă până la un an. În plus, o singură aplicare necesită doar o cantitate mică de produs ce urmează să fie utilizat. Uleiul are parfum delicat și consistență densă. Este unul din produsele pentru îngrijirea părului care îndeplinește tot ce promite.