Uleiul de păr revitalizant KHADI

 • Eficacitate - 5/10
  5/10
 • Rapiditate - 4/10
  4/10
 • Componente - 7/10
  7/10
 • Calitate - 5/10
  5/10
 • Preț - 6/10
  6/10
5.4/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Uleiul de păr revitalizant KHADI este menit pentru îngrijirea părului deteriorat, cu tendință de cădere și rupere. Funcția cheie a produsului este să accelereze creșterea părului și să-i afecteze densitatea (face părul mai gros). Mai mult, produsul contracarează albirea prematură a părului și căderea excesivă a părului. Fortifică rădăcinile părului prelungindu-le ciclul de viață. Uleiul revitalizant de păr contracarează mătreața, scalpul uleios și alte afecțiuni ale părului. Datorită uleiului, părul devine mai sănătos și mai puternic. Ceea ce este surprinzător, este faptul că în timpul tratamentului, creșterea firelor noi se observă foarte bine. Adițional, cosmeticul face părul mai închis la culoare, ajută la aranjare, îl înmoaie și face părul lucios. Produsul poate fi de asemenea folosit pentru regenerarea vârfurilor despicate.

Uleiul de păr revitalizant KHADI conține o mulțime de substanțe nutritive și de îngrijire. Printre acestea, putem găsi susan, nucă de cocos, ricin, rozmarin si ulei de semințe de morcov. Produsul cosmetic include de asemenea, câteva plante indiene, care au ca scop restabilirea luciului și protejarea, regenerarea și flexibilitatea părului. Toate elementele din compoziția uleiului de păr revitalizant Khadi sunt 100% naturale – acestea provin din culturile prietenoase cu mediul.

APLICARE. Uleiul de păr revitalizant KHADI poate fi aplicat de două sau de trei ori pe săptămână – tratamentul efectuat în acest mod va genera cele mai bune rezultate posibile. Produsul ar trebui să fie aplicat pe scalp, cu două ore înainte de șamponare. Doar o lingură de produs trebuie să fie masat pe scalp, chiar la rădăcini. În plus, ar fi ideal să se maseze scalpul, ceea ce va consolida rădăcinile și accelera circulația sângelui.

ANALIZĂ. Uleiul de păr revitalizant KHADI este închis într-o sticlă de 100 ml, care sunt dotate cu un picurător. Aplicarea nu este numai banal, dar, de asemenea, nu ocupă mult timp. Produsul este absorbit momentul aplicat. Preparatului cosmetic are o culoare galben pal și parfum pe bază de plante. Pachetul are pentru un tratament de câteva luni. Uleiul nu a fost testat pe animale.