Dove Advanced Hair

 • Eficacitate - 5/10
  5/10
 • Rapiditate - 3/10
  3/10
 • Componente - 3/10
  3/10
 • Calitate - 3/10
  3/10
 • Preț - 7/10
  7/10
4.2/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Uleiul Dove Advanced Hair este recomandat pentru toate tipurile de păr. Are acțiune hrănitoare și de hidratare. În plus, este capabil să ofere luciu părului. Mai mult, produsul cosmetic regenerează parul deteriorat si deshidratat, împreună cu vârfurile sale. Acesta protejează părul și scalpul împotriva acțiunii nocive ale radiațiilor solare, radicalilor liberi și impurităților provenite din mediul extern. Mai mult decât atât, produsul face pieptănarea, uscarea și aranjarea părului mai ușoare. În cele din urmă, produsul este capabil să prevină încrețirea și electrizarea.

Uleiul Dove Advanced Hair este fabricat din ingrediente cum ar fi uleiul de macadamia, ulei de cocos, ulei de migdale dulci și ulei de semințe de rodie. Scopul acestor substanțe este hrană, umezirea și furnizarea de servicii medicale bulbi de păr, scalp și păr. Uleiul conține substanță lubrifiantă – ulei mineral (parafină).

APLICARE. Dove Advanced Hair poate fi aplicat pe părul umed sau uscat. Trei sau patru măsuri de produs trebuie să fie distribuit pe păr și apoi masat. Această metodă de aplicare nu numai că face pieptănarea mai ușoară, dar accelerează de asemenea și timpul de uscare. Așa cum am menționat anterior, preparatul cosmetic poate fi aplicat pe părul uscat înainte de șamponare cu 30 minute. Atunci când este aplicat pe șuvițele uscate, uleiul oferă luciu si catifelare. Preparatul cosmetic poate fi, de asemenea, combinat cu o mască de păr sau un balsam pentru a spori acțiunea ambelor produse.

ANALIZĂ. Dove Advanced Hair vine într-o sticluță de 100 ml. Pompa facilitează distribuirea dozei de produs. Un singur pachet rezistă timp de mai multe luni de utilizare. Produsul are parfum ușor dulce, care nu este iritant. Uleiul este incolor.