Orofluido

 • Eficacitate - 4/10
  4/10
 • Rapiditate - 3/10
  3/10
 • Componente - 3/10
  3/10
 • Calitate - 3/10
  3/10
 • Preț - 6/10
  6/10
3.8/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Uleiul Orofluido este proiectat pentru toate tipurile de păr & rsquo; îngrijire. Acesta protejează fasciculelor și a scalpului împotriva de lucru a radiației solare, temperaturi scăzute, apa de mare sărată, și de alți factori care decurg din mediul extern. Mai mult, cosmeticul are o acțiune de hidratare, regenerare și consolidarea. Se poate aplica înainte de procedurile realizate la salon, inclusiv aranjarea la cald (ondulare, uscare, îndreptare). Mai mult decât atât, cosmetice protejează părul împotriva umezelii, despicării și căderii. Uleiul are o formulă ce protejează părul de încurcare și încărcare.

Orofluido are o compoziție bogată compusă din ulei de argan, ulei cyperus si ulei de in. Toate substanțele furnizează hrană și regenerare, netezire și hidratare precum și o acțiune de protecție împotriva radicalilor liberi. În plus, ingredientele au grijă nu numai de păr dar și de scalp și rădăcini.

APLICARE. Orofluido poate fi aplicat la umed si parul uscat. Doar cantitate mică de produse cosmetice este suficient pentru a netezi, hrăni și de a oferi luciu în sîrmă. Aplicarea la parul umed accelerează timpul de suflare uscare și pieptănare întrucât aplicarea parul uscat previne încurcarea imblanzeste parul indisciplinat si conditiile despicarea varfurilor. Dacă produsul intră în ochi, se recomandă să le clatirea cu o mare cantitate de apă proaspătă.

ANALIZĂ. Orofluido este închis într-o frumoasă, decorat cu modele orientale sticla de capacitate de 100 ml. Produse Cosmetice și este de asemenea disponibil în versiune mai mică de 25 ml. Pachetul nu merge cu nici un aplicator, prin urmare, cosmetic trebuie să fie turnat pe palma unei mâini direct din sticla. Ce este mai mult, Orofluido are culoare galben inchis si miros de vanilie.