Tratament cu ulei Moroccanoil

 • Eficacitate - 7/10
  7/10
 • Rapiditate - 7/10
  7/10
 • Componente - 6/10
  6/10
 • Calitate - 7/10
  7/10
 • Preț - 6/10
  6/10
6.6/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Tratamentul cu uleiul Moroccanoil Light este proiectat să condiționeze fiecare tip de par, mai ales cel fin, slab și delicat. Prezintă o acțiune de regenerare și de consolidare. Produsul poate fi utilizat pentru o coafare la căldură, deoarece protejează părul împotriva temperaturii ridicate. Mai mult, părul devine plin de strălucire și este hrănit în profunzime. Acesta consolidează rădăcina, contracarează pierderea părului și fragilitatea acestuia. Acest cosmetic marcat cu albastru reconstruiește firele deteriorate și le protejează împotriva deteriorărilor mecanice și chimice. Înainte de a începe tratamentul, părul a fost slab si cădea ușor. Cu fiecare aplicare părul devine din ce în ce mai puternic (vârfurile devin fixe și cuticulele închise).

Tratamentul cu uleiul Moroccanoil Light conține mai multe ingrediente prețioase. Printre altele, două uleiuri – de argan și semințe de in. Uleiul de argan este un antioxidant natural, deoarece protejează părul și scalpul împotriva radicalilor liberi, încetinește procesele de îmbătrânire, permite regenerarea rapidă a celulelor pielii deoarece previne albirea prematură. Uleiul de semințe de in oferă părului strălucire, catifelează și reconstruiește bariera de lipide naturale. Produsul nu conține substanțe artificiale, sau parabeni.

APLICARE. Tratamentul cu uleiul Moroccanoil Light poate fi aplicat atât pe părul uscat cât și umed. Atunci când se aplică pe părul uscat, se îmblânzește părul indisciplinat, protejează părul împotriva vârfurilor despicate și oferă strălucire. Când este aplicat pe părul umed, care a fost spălat și curățat cu precizie înainte, uleiul facilitează pieptănarea și scurtează timpul de uscare. Ceea ce este interesant, este faptul că uleiul poate fi combinat cu balsamul preferat sau masca de păr pentru a face procesul de răsfăț al părului mult mai plăcut. Mai mult, preparatul cosmetic poate fi amestecat cu o vopsea de păr pentru a face culoarea mai intensă și a o ajuta să rămână intensă mai mult timp.

ANALIZĂ. Tratamentul cu uleiul Moroccanoil Light are rezultate așa cum promite. Aplicarea poate fi percepută ca fiind dificilă din cauză că nu are un aplicator atașat. Produsul este disponibil în două variante de capacitate – de 25 ml și 100 ml. Are culoare galben închis și miros plăcut.