Elixirul GOLDWELL

 • Eficacitate - 7/10
  7/10
 • Rapiditate - 5/10
  5/10
 • Componente - 5/10
  5/10
 • Calitate - 6/10
  6/10
 • Preț - 7/10
  7/10
6.0/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Cea mai importantă sarcină a Goldwell Elixir este regenerarea părului deteriorat. Datorită produsului, părul nu va mai fi uscat, slăbit, deteriorat și nici banal. Mai mult, cosmeticul ajută la umezirea, netezirea și consolidarea acestuia. Acesta protejează firele în timpul coafării la căldură, vopsirea frecventă sau expunerea părului la diverse proceduri la salonul de coafură. În plus, produsul protejează părul împotriva umezelii, despicării și căderii. Acest elixir auriu întărește rădăcinile și reduce eventualele iritații care s-ar putea dezvolta pe pielea capului.

Elixirul GOLDWELL conține două ingrediente datorită căruia părul devine mai sănătos și mai frumos. Acestea sunt ulei de argan si ulei de tamanu. Primul dintre ele este bogat în minerale, acizi grași și vitamine. Aceste substanțe sunt responsabile pentru furnizarea unei hrăniri profundă, consolidează și îngrijește părul. Al doilea ingredient, ulei de tamanu, are o acțiune de regenerare. Acesta poate fi folosit ca un produs care contribuie la tratamentul împotriva bolilor specifice scalpului.

APLICARE. Există două moduri de utilizare a elixirului Goldwell. Atunci când se aplică pe părul umed, pieptănarea este mai ușoară și timpul de uscare este accelerat. Aplicat pe părul uscat, îi conferă părului strălucire, protejează vârfurile și previne electrizarea. Mai mult, uleiul poate fi folosit ca un produs de fixare sau un produs cosmetic responsabil de aranjarea mai ușoară a părului. O sticluță rezistă timp de aproximativ trei luni de utilizare de zi cu zi.

ANALIZĂ. Cel mai mare avantaj al Elixirului Goldwell este posibilitatea de a aplica-l pe toate tipurile de păr. Aplicarea în sine este ușoară datorită picurătorului pe care sticluța de 100 ml îl conține. Mai mult, produsul cosmetic are miros plăcut și este incolor. Produsul este dedicat femeilor.