Kerastase Ultime Elixir

 • Eficacitate - 8/10
  8/10
 • Rapiditate - 6/10
  6/10
 • Componente - 8/10
  8/10
 • Calitate - 7/10
  7/10
 • Preț - 7/10
  7/10
7.2/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Kerastase Ultime Elixir este recomandat pentru hrănirea oricărui tip de păr, inclusiv părul dificil de aranjat. Datorită produsului cosmetic, părul devine mai ușor de aranjat, predispus să stea aranjat și mai ușor de pieptănat. Mai mult decât atât, produsul netezește, hrănește și asigură hidratarea părului aflat în dificultate. Acesta protejează împotriva acțiunii factorilor agresivi care decurg din mediul extern, radiația solară și substanțele artificiale care ar putea fi prezente în unele produse cosmetice de spălat ’ compoziții. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al uleiului este performanța, care îmbunătățește starea părului și a scalpului. Înainte de aplicarea produsului, părul era deshidratat, lipsit de strălucire, slab și fragil deoarece rădăcinile au fost slab hrănite.

Kerastase Ultime Elixir conține patru ingrediente care reglează scalpul și părul cu toate substanțele cruciale de care are nevoie. The ingredients are corn oil, argan oil, camellias oil and pracaxi oil. All of them provide healthy shine, deep nourishment, anti-free radicals working and smoothing. Furthermore, they take care of scalp by counteracting dandruff, premature greying and excessive hair loss.

APLICARE. Kerastase Ultime Elixir poate fi aplicat în câteva feluri. În primul rând, produsul elimină toate produsele de aranjare a părului (geluri, spume, spray-uri de păr, etc.). Kerastase Ultime Elixir trebuie să fie spălat cu șampon după 15 minute după aplicare. În al doilea rând, uleiul poate fi aplicat pe părul ud pentru a-l netezi și a-i oferi hidratare. Acest fel de aplicare îmbunătățește pieptănarea părului. În al treilea rând, produsul cosmetic poate fi aplicat pe părul uscat cu prosopul, chiar înainte de folosirea uscătorului. Datorită acestei proceduri, părul capătă protecție în plus împotriva căldurii și va fi mult mai ușor de aranjat apoi. În al patrulea rând, uleiul poate fi aplicat pentru a preveni vârfurile despicate.

ANALIZĂ. Kerastase Ultime Elixir este un produs cosmetic universal – se comportă perfect în cazul oricărui tip de păr. Flaconul conține 100 ml de produs, este ușor de folosit și facilitează distribuirea uleiului. Produsul este foarte eficient. Are un parfum delicat și este incolor.