Uleiul Redken Diamond Strălucire incasabilă

 • Eficacitate - 8/10
  8/10
 • Rapiditate - 8/10
  8/10
 • Componente - 7/10
  7/10
 • Calitate - 7/10
  7/10
 • Preț - 4/10
  4/10
6.8/10

olejek do włosów

PĂRUL – ÎNAINTE ȘI DUPĂ. Uleiul Redken Diamond este recomandat pentru reconstrucție și pentru părul deteriorat și slăbit. Oferă hidratare, netezire și strălucire. Pe lângă toate acestea, produsul facilitează pieptănarea, protejează împotriva căldurii și îmblânzește părul indisciplinat. Acesta ajută la aranjarea coafurii și protejează părul împotriva despicării și deshidratării. Datorită acestui produs cosmetic, părul nu se încrețește și nici nu se electrizează. Aspectul și starea lui sunt cu siguranță mai bune decât erau înainte de tratament.

Redken Diamond Oil conține ingrediente naturale, care au o acțiune hrănitoare și oferă luciu. Acestea includ ulei de piersici, ulei auriu de plăcere și ulei de pătrunjel. Prima regenereaza firele deteriorate și readuce strălucirea părului banal. Al doilea ulei închide cuticulele de păr și oferă netezire si emoliere prin umplerea golurilor din structura firului de păr cauzate de daune mecanice sau chimice. Al treilea ingredient reduce senzația de uscăciune și rigiditatea părului.

APLICARE. Uleiul Redken Diamond poate fi folosit cât de des are părul nevoie. În general, două sau trei măsuri de produs sunt suficiente pentru a condiționa părul (dozele trebuie să fie încălzite în palme înainte). Uleiul poate fi aplicat în câteva zile. În primul rând, produsul cosmetic poate fi aplicat pe părul uscat înainte de spălare. După câteva minute, părul și scapul trebuie să fie șamponate, astfel eliminând uleiul. În al doilea rând, aplicarea poate fi făcută înainte de uscarea cu uscătorul și pieptănare. În al treilea rând, dacă este combinat cu o mască de păr, uleiul va accelera regenerarea șuvițelor și va hidrata scalpul considerabil mai repede. În al patrulea rând, hidratarea și netezirea vor fi obținute când produsul este aplicat pe părul ud sau pe scalpul uscat.

ANALIZĂ. Uleiul Redken Diamond este închis într-un flacon de 100 ml. Pachetul este foarte util pentru că funcționează cu un picurător. Cu ajutorul dispozitivului de aplicare, dozarea și aplicarea produsului este mult mai ușoară. În plus, uleiul are miros plăcut și este incolor. În ciuda consistenței sale uleioase, cosmeticul este ușor de aplicat că se absoarbe rapid.